Milujete opaľovanie sa pod horúcimi lúčmi slnka? Zbystrite pozornosť!

Slnečné lúče lákajú v letnom období najmä k moru, jazerám a na kúpaliská, aby sme získali nádherné hnedé opálenie. Veď komu by sa nepáčila hnedá opálená pokožka. Všetky letné outfity zrazu vyzerajú na postave o čosi lepšie. V tom sa rozhodne zhodneme, čo poviete?

Slnko nám okrem letného opáleného vzhľadu tiež dodáva energiu a zlepšuje náladu, čo samozrejme hodnotíme ako veľké plus. ALE… tak ako všetko, aj slnko má svoje negatívne stránky. Ako môže slnko ovplyvniť našu pokožku a ako sa pred ním efektívne chrániť?! To je presne to, o čom budeme v tomto blogovom článku hovoriť!

Určite ste už počuli o UV žiarení. Slnko emituje dva druhy škodlivých UV lúčov – UVA a UVB. UVA lúče prenikajú hlboko do pokožky a spôsobujú predčasné starnutie a vrásky, zatiaľ čo UVB lúče spôsobujú popáleniny od slnka a môžu viesť k rakovine kože. Preto je nesmierne dôležité chrániť pokožku práve pred týmito lúčmi, a to najmä počas letných mesiacov, keď je slnko najintenzívnejšie.

Ziaja ponúka riešenie v podobe vodeodolných opaľovacích krémov s UVA a UVB ochranou:

PROTIVRÁSKOVÝ KRÉM NA OPAĽOVANIE SPF 30- výhodou sú elastínové a kolagénové vlákna, ktoré spomaľujú proces starnutia pokožky. 

VODEODOLNÉ MLIEKO NA OPAĽOVANIE SPF 20- efektívna vodeodolná emulzia vhodná najmä pre citlivú a svetlú pokožku.

HYDRATAČNÉ MLIEKO NA OPAĽOVANIE SPF 30- komfortná aplikácia v spreji s rozprašovačom. Ľahká a vodeodolná konzistencia s prírodným laktátom sodným a provitamínom B5 s hydratačným a regeneračným pôsobením.

Opaľovacie krémy sú špeciálne navrhnuté tak, aby chránili pokožku pred škodlivými UV lúčmi, a zároveň podporovali prirodzený opálený vzhľad pokožky bez toho, aby ste sa museli obávať o svoje zdravie.

 

Pri výbere opaľovacích krémov je dôležité hľadať produkty s vysokým faktorom SPF.
SPF, alebo Sun Protection Factor, označuje, ako dobre môže produkt ochrániť vašu pokožku pred UVB lúčmi. Produkty Ziaja s vysokým SPF vám pomôžu chrániť sa pred týmito škodlivými lúčmi.

Okrem toho, že Ziaja ponúka širokú škálu opaľovacích krémov s rôznymi SPF, tieto produkty tiež obsahujú výživné a hydratačné zložky, ktoré pomáhajú udržiavať pokožku hydratovanú a zdravú. Takže nielenže budete chránení pred slnkom, ale vaša pokožka bude vďaka týmto krémom vyzerať krásne a vy sa budete cítiť skvele!

Vedeli ste, že koža je najväčším orgánom u človeka? A preto je dôležité ju chrániť a starostlivo sa o ňu starať. Vhodné opaľovacie prípravky vám ponúkajú možnosť užiť si letné slnko bez obáv z poškodenia kože. S vodeodolnými opaľovacími krémami s UVA a UVB ochranou sa môžete cítiť bezpečne pri pobyte na slnku a zároveň si užiť dokonalý opálený vzhľad.

Nechajte svoju pokožku vyzerať a cítiť sa fantasticky po celé leto a chráňte ju s kozmetikou Ziaja!